Nevtralno čistilo za predmete Purga N - Bent

Nevtralno čistilo za predmete ter površie Purga N – Bent

3.79

Čistilo je nevtralno in je namenjeno za čiščenje vseh trdih in na vodo odpornih predmetov ter površin kot so npr.: plastične mase, tla, steklo, posoda, za pranje avromobilov.

Kategorija: Oznaka:

Opis izdelka

Nevtralno čistilo za predmete ter površine Purga N – Bent. Čistilo je nevtralno in je namenjeno za čiščenje vseh trdih in na vodo odpornih predmetov ter površin kot so npr.: plastične mase, tla, steklo, posoda, za pranje avromobilov ipd..Sredstvo ni primerno za čiščeje nelakiranega parketa in lesenih tal.

Lastnosti

  • Sredstvo se odlikuje po svojem učinkovitem čistilnem efektu in neagresivnosti do čiščene površine.
  • Čistilo ima veliko emulgatorsko sposobnost in zelo dobro topno moč maščob
  • Sredstvo je pH nevtralno in se peni
  • Čistilo ima zelo dober potek čiščenja, površine po čiščenju se svetijo brez sušenja
  • Odlikuje ga prijeten von in varčna poraba
  • Sredstvo lahko mešamo z vsemi običajnimi dezinfekcijskimi čistili za povečevanje čistilnega efekta.

Področja uporabe

Čistilo je nevtralno in je namenjeno za čiščenje vseh trdih in na vodo odpornih predmetov ter površin kot so npr.: plastične mase, tla, steklo, posoda, za pranje avromobilov ipd..Sredstvo ni primerno za čiščeje nelakiranega parketa in lesenih tal.

Navodila za uporabo in doziranje

Ročno čiščenje: 30 : 50 ml na 8 litov vode = 1 vedro; v odvisnosti od namena uporabe instopnje zamazanosti čiščene površine ali predmeta.
Pranje avtomobilov: 50 – 100 ml na 10 litov vode, glede na stopnjo zamazanosti avtomobila.Spiranje in sušenje po čiščenju ni potrebno, ker sredstvo vsebuje sestavine katere sprožijo načiščeni površini efekt samo sušenja.

“Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.«.

Dodatne informacije

Teža 1.08 kg

Mennja uporabnikov

Trenutno še ni nobenega mnenja uporabnikov.

Mnenje uporabnik lahko napišejo le vpisani uporabniki, ki so kupili izdelek.