Leather Care Kit Auto - Midi

Leather Care Kit Auto – Midi, 2×150ml

30.00

Šifra: 000166 Kategorija: Oznaka:

Opis izdelka

Set za nego gladkega usnja v avtu – Midi, 2×150ml

Leadher Care Kit Auto je set, ki vsebuje posebej pripravljene izdelke za čiščenje in zaščito usnja v avtomobilu. Ne uporabljajte na nubuk, velur in semiš usnju. Redna uporaba teh odličnih izdelkov, vam bo pomagala pri ohranjanju originalnega sijaja in mehkobe usnja.

Set vsebuje:

 • Zaščitno mleko za usnje (150ml)
 • Čistilo za usnje na vodni osnovi (150ml)
 • 1x čistilna krpica iz mikrovlaken
 • 1x gobica
 • navodila za uporabo

LEATHER PROTECTION CREAM (Zaščitno mleko za usnje)

LEATHER PROTECTION CREAM je zaščitna krema za usnje, izdelana na vodni osnovi in primerna za uporabo na vseh vrst usnja, razen na nubuk, velur in semiš usnju. Zagotavlja odlično zaščito pred oljnimi, vodnimi in alkoholnimi madeži. Krema ščiti usnje pred vsakodnevnim nalaganjem umazanije, znojem, telesnimi maščobami, obrabo, obenem pa usnje ohranja prožno, mehko in lepo. Krema ne pušča lis in ne spremeni sijaja, ter poudari oprijem usnja.

Svetujemo vam, da usnje zaščitite že pred prvo uporabo. Zaščitna krema Leather Protection Cream poveča obrabno odpornost in življenjsko dobo usnja. Z redno nego boste vaše gladko usnje zaščitili pred izsušitvijo in pokanjem ter mu tako podaljšali življenjsko dobo.

V povezavi z ustreznim čiščenjem preprečite, da bi pol-anilinsko ali krito barvano gladko usnje postalo krhko. Krhko usnje pogosto razpoka.

Čiščenje in ponovno zaščito usnjenih sedežev priporočamo vsaj na vsakih štiri do šest mesecev. Sedeži in predeli usnja ki se uporabljajo pogosteje (dnevno) oz. voznikov sedež potrebujejo pogostejše čiščenje in ponovno zaščito. Učinek odbojnost zaščitne kreme Leather Protection Cream proti vodi (hidrofobnost) in oljem (oleofobnost) je zelo primerna tudi za usnje kabrioletov.

Sedeže v vozilu v celoti obdelajte 2-3 krat letno, po potrebi lahko tudi pogosteje. Vsebina vam omogoča 2-3 obdelave štirih oz. petih sedežev v avtomobilu.

V kolikor je usnje suho ali izsušeno, ga lahko z Leather Vital navlažite in mu povrnete pristen izgled in oprijem.

V primeru obrabe površine usnja, lahko za obnovo površine uporabite set za obnovo barve Colour Line Pigmented.

Navodilo:

 1. Plastenko pred uporabo dobro pretresite.
 2. Pred uporabo kremo preizkusite na skritem delu usnja.
 3. Nalijte nekaj Leather Protection Cream na mehko in čisto krpo, ter enakomerno s krožnimi gibi v tankem sloju premažite usnjeno površino. Predele večje obrabe, kot so nasloni za roke, sedežni predeli in hrbtni nasloni, premažite dvakrat.
 4. Počakajte približno 30min, da se posuši.
 5. Za povečanje sijaja usnje zloščite z mehko polirno (npr. Clean Star, bombaž, mikrovlakna) krpo.

LEADHER SOFT CLEANER (Čistilo za usnje na vodni osnovi )

LEATHER SOFT CLEANER učinkovito očisti usnje v vašem vozilu in je preprosto za uporabo. Čistilo prodre v površino usnja in jo čisti ne da bi jo poškodoval. Z njim lahko očistimo umazanijo in večino madežev, ki nastanejo zaradi vsakodnevne uporabe in politja tekočin. Čistilo odstrani tudi vonjave. Čistilo pred uporabo najprej preizkusite na skritem delu vašega usnjenega sedeža. Ne uporabljajte na nubuk, velur ali semiš usnju. Čistilo je narejeno na vodni osnovi, dermatološko in alergološko testirano.
Navodilo:
 1. Plastenko pred uporabo dobro pretresite, da se čistilo za usnje premeša.
 2.  Pred uporabo čistila za usnje, na skritem delu preizkusite barvno obstojnost usnja.
 3. Nalijte Leather Soft Cleaner na mehko gobo in z zaporednim stiskanjem gobe ustvarite mokro peno.
 4. Peno nanesite na usnje in čistite z rahlimi krožnimi gibi. Po potrebi prilagodite pritisk gobe na usnje. Večjo umazanijo odstranite tako, da jo s stiskanjem gobe prepojite in izsesate iz površine usnja. Za hitrejše čiščenje uporabite večjo gobo. Umazano gobo izperite s čisto vodo.
 5. Umazanijo in preostanek pene obrišite z mehko, belo, čisto bombažno krpo, najbolje frotirno brisačo. Po potrebi postopek čiščenja ponovite.
 6. Za trdovratnejšo umazanijo ali madeže in lise površinske zabarvanosti usnja, npr. modre barve od jeansa uporabite močnejša čistila, kot so Strong Cleaner for Leather, Universal Cleaner ali Super Cleaner.
 7. Ko boste zadovoljni z rezultati čiščenja, počakajte približno ½ ure oz. toliko, da se usnje posuši. Za obnovitev ali vzpostavitev zaščite usnja in ohranjanja naravnih lastnosti usnja nanesite zaščitno negovalno kremo Leather Protection Cream.

Mennja uporabnikov

Trenutno še ni nobenega mnenja uporabnikov.

Mnenje uporabnik lahko napišejo le vpisani uporabniki, ki so kupili izdelek.