Akcija
Čistilo za globinsko čiščenje tapi wash

Čistilo za globinsko čiščenje Tapi Wash – Bent

3.34 3.26

Čistilo za globinsko čiščenje Tapi Wash – Bent. Odlično sredstvo za čiščenje preprog in oblazinjenega pohištva. Najboljše rezultate dosežemo skupaj z uporabo z globinskega sesalca.

Šifra: 000130 Kategorije: , , Oznaka:

Opis izdelka

Čistilo za globinsko čiščenje Tapi Wash – Bent

Malo peneče, dobro omakalno čistilo za globinsko čiščenje. Raztaplja in emulgira vse vrste nečistoč. Zavira nastajanje pen pri čiščenju preprog katere so bili čiščeni s šamponom. V velikih primerih se ga uporablja kot protipenilno sredstvo. Sredstvo je biološko razgradljivo. V koncentrirani obliki je primerno za mokro odstranjevanje madežev kot detaširno sredstvo (metoda spiranja madežev).

Področja uporabe

Uporabljamo ga za čiščenje vseh na vodo obstojnih preprog in oblazinjen iz sintetike in volne.

Doziranje

Na 10 litrov mlačne vode dodamo 1 – 4 dl čistila (1 – 4%). Močnejša onesnaženja obrizgamo z raztopino koncentracije od 10-20% (1 – 2 litra čistila na 10 litrov vode)

Navodila za čiščenje

Preproge in oblazinjenje pred pričetkom ekstrakcije temeljito očistimo mehanskih nečistoč (posesamo) in odstranimo vse večje madeže. Pri odstranjevanju močno zamazanih površin izvedemo pršenje raztopine ob izklopljenem sesalnem motorju ekstrakcijskega aparata, oziramo raztopino napršimo s pripravo za ročno pršilko. Nato pričnemo z ekstrahiranjem. Topla voda poveča učinek čiščenja. Talne obloge še v vlažnem stanju uredimo s krtačo.

Dodatne informacije

Teža 1.13 kg

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.